ORDER VEGETARIAN DRINKS & FOOD: +355 69 995 4433
Rruga Xhorxhi Martini 10, Tirane Shqiperi
Ju dergojme ne shtepine/punen tuaj nga e hëna deri shtune 12:00 -20:00 Rezervoni Tani

SUPERFOOD PAKETA USHQIMI BIO

  

  


Dreke ose darke: 950 Leke*

Dreke dhe darke: 1900 Leke*

* FALAS transporti per me shume se 4 persona!

* Kosto e transportit per me pak se 4 persona eshte ekstra:
– Transporti brenda Unazes kushton: 50 Leke per delivery
– Transporti jashte unazes kushton: 100 Leke per delivery


Dreke ose darke: 4300 Leke*

Dreke dhe darke: 8600 Leke*

* FALAS transporti per me shume se 4 persona!

* Kosto e transportit per me pak se 4 persona eshte ekstra:
– Transporti brenda Unazes kushton: 50 Leke per delivery
– Transporti jashte unazes kushton: 100 Leke per delivery


Dreke ose darke: 17000 Leke*

Dreke dhe darke: 34000 Leke*

* FALAS transporti per me shume se 4 persona!

* Kosto e transportit per me pak se 4 persona eshte ekstra:
– Transporti brenda Unazes kushton: 50 Leke per delivery
– Transporti jashte unazes kushton: 100 Leke per delivery


E RE! Pergatisim sanduce dietike te shijshme dhe te shendetshme dhe jua dergojme ne pune ose shtepine tuaj!

  


ORARI

DELIVERY mengjes, dreke dhe darke cdo dite Hene -Shtune 8:00-20:00, darka vetem me porosi me telefon ose email deri ora 14:30

RESTORANT mengjes-dreke&darke cdo dite Hene -Shtune 8:00-20:00 (me pararezervim telefon ose email deri ora 14:30)

Per rezervime ju lutem telefononi 069 9954433 ose rezervoni tani!